15 noiembrie este termenul limită pentru înscrierea la admiterea la Școala de Pompieri

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, din judeţul Prahova scoate la concurs, în sesiunea ianuarie 2020, 262 de locuri (2 locuri pentru romi) de Subofiţer de pompieri şi protecţie civilă pentru Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, pentru care vor fi recrutați atât bărbați, cât și femei.

Școala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldești este o instituţie de învăţământ militar postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, destinată formării iniţiale a subofiţerilor de pompieri și protecție civilă și a maiștrilor militari auto. Durata studiilor este de un an, iar în urma promovării examenului de absolvire se eliberează Diplomă de grad și Certificat de calificare profesională nivel 5, conform calificărilor de „Subofiţer de pompier şi protecţie civilă” și de „Maistru militar auto”.

Cererile – tip de înscriere la Școala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldești, pentru sesiunea ianuarie 2020, se depun până la data de 15 noiembrie 2019. Termenul pentru depunerea dosarului de candidat este 13 decembrie 2019.

Detalii cu privire la concursul de admitere găsiți AICI.

 

Image
Image
Image