A murit actorul Bogdan Stanoevici

A murit actorul Bogdan Stanoevici

Actorul Bogdan Stanoevici a fost internat la Spitalul 'Sfântul Pantelimon' din Capitală infectat cu SARS-CoV2, pe 16 decembrie. La două zile distanță, deja, era tranferat la Terapie Intensivă în stare gravă.

Potrivit Antena 3, Bogdan Stanoevici a murit în această dimineață. 

El a fost supus recent şi unei intervenții prin care i-au fost puși plămânii în repaos total timp de 7 până la 15 zile.

Bogdan Stanoevici (n. 22 ianuarie 1958, București d. 12 ianuarie 2021) a fost un actor român. Absolvent (promoția 1982) al I.A.T.C. „I. L. Caragiale” din București, în mai 1989 s-a stabilit prin căsătorie în Franța, unde și-a continuat cariera. S-a restabilit în România în 2011.
Între 5 martie și 17 decembrie 2014, a fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta. ‪Bogdan Stanoevici a mai fost secretar de stat al Ministerului Culturii începând din ianuarie 2015 până în decembrie 2015, când a fost demis din această funcție.‪
De asemenea, a participat fără niciun succes la alegerile locale pentru primãria capitalei, scrutin în care a obținut doar 2.324 voturi, adică 0,35% din totalul voturilor exprimate.
În contextul pandemiei de Covid-19 din anul 2020 s-a remarcat prin participarea la proteste ale antivacciniștilor în Piața Victoriei cerând “imunizare naturală“ alãturi de Adrian Severin (fost demnitar acuzat de corupție). Această mișcare de negare a pandemiei Covid-19 a început în Bulgaria, la inițiativa unui partid pro-rus. În cele din urmă s-a îmbolnăvit de covid19 si a făcut o formă gravă a bolii. (wikipedia.org)

 

 

 

Sursă foto facebook.com/paginabogdanstanoevici/photos.

Image
Image
Image