UPDATE - A3 București - Ploiești și A2 București - Constanța, redeschise circulației

Autoritățile au închis complet circulația, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe A3 București - Ploiești, din cauza poleiului. CNAIR a anunțat sâmbătă dimineață că acționează cu 5 ATB-uri și 1 unimog și recomandă ca rută ocolitoare Centura București.

Circulația a fost închisă, pentru toate categoriile de autovehicule, azi-noapte, și pe A2 București - Constanța, între km km 64 și km 105, pe tronsonul Lehliu - Drajna, tot din cauza poleiului.

Închis rămâne și tronsonul Novaci - Rânca al DN 67C, din cauza viscolului puternic și a vizibilității reduse.

Sâmbătă dimineață mai sunt valabile restricții, din cauza poleiului, pe DN 2B, între Buzău și Vizireni, și pe DN 2C, între Costești și Slobozia.

UPDATE - La ora 7.00, centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat că, din cauza poleiului de pe carosabil, circulaţia rutieră este închisă pe Autostrada A3 între Municipiul București și Centura Capitalei (km 6+500 - 13) şi pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa,  între Lehliu-Gară și Drajna, județul Călărași (km 64+500 - km 105+500).

Din aceeaşi cauză este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 2B, între localitățile Buzău - C.A. Rosetti – Vizireni (județul Buzău) și pe DN 2C între Costești (județul Buzău) și Slobozia (județul Ialomița).

Circulația feroviară pe magistrala 900, între stațiile CF Valea Albă – Drobeta Turnu Severin Marfă, județul Mehedinți, este întreruptă la kilometrul 353, din cauza căderii unui copac pe firul de contact.

Din cauza ninsorilor și a viscolului, traficul este întrerupt pe DN 67C, pe sectorul cuprins între Novaci și Rânca, județul Gorj.

UPDATE - La ora 11.00, circulația mai este închisă doar pe A2, pe tronsonul Lehliu - Drajna Nouă, unde încă se semnalează polei pe arii restrânse, și pe DN 67C, între Novaci și Rânca, din cauza viscolului.

UPDATE - Și pe A2 se poate circula, inclusiv pe tronsonul Lehliu - Drajna Noua, care a fost închis, până sâmbătă, la prânz, din cauza depunerilor de polei.

 

Image
Image
Image
Image