Al patrulea ministru care vine în vizită, în județul Prahova, în mai puțin de două săptămâni

O nouă vizită, a cincea, a unui ministru în județul Prahova, în mai puțin de două săptămâni.

Seria a fost deschisă, la finalul lunii martie, de ministru Sănătății, Sorina Pintea, cu un control inopinat la Spitalul JUdețean de Urgență Ploiești.

Citiți și:  Trei demisii la Spitalul Judeţean din Ploieşti, în frunte cu directorul unităţii

Citiți și: Ministrul Sănătății va propune retragerea acreditării pentru spitalele județene din Ploiești și Târgu Jiu

Săptămâna trecută, și ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, care a avut o întâlnire cu directorii unităților de învățământ din Prahova, pentru a le prezenta viziunea asupra Educației pe care se va baza viitoarea lege a învățământului.

Citiți și: VIDEO - Ecaterina Andronescu în turneu prin țară, ca să explice viitoarea Lege a educației. Când va ajunge proiectul în Parlament

Citiți și:  VIDEO - Un nou concept de admitere și schimbarea radicală  a evaluărilor la clasa a II-a, a IV-a și a VI-a, în viitoarea lege a Educației

Vineri, vicepremierul Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a efectuat un control la rafinăriile Vega și Petrotel-Lukoil.

Citiți și: Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, în control la două rafinării din Ploiești

Luni după-amiază, ministrul Sorina Pintea este așteptat să revină în Prahova, la Spitalul Județean.

Iar pentru marți dimineață a fost anunțată o nouă vizită, a ministrului Turismului, Bogdan Trif. Acesta va prezenta programul de guvernare în domeniu, au anunțat reprezentanții Consiliului Județean Prahova.

 

 

Image
Image
Image
Image