Alimentarea cu apă potabilă se opreşte luni dimineaţă pe două străzi din Ploieşti

Operatorul sistemului de alimentară cu apă potabilă din Ploieşti a anunţat că opreşte alimentarea, luni dimineaţă, pe două străzi situate în zona Rudului, pentru efectuarea unor lucrări la un branşament.

"Luni, 22 aprilie, APA NOVA Ploieşti va întrerupe alimentarea cu apa potabilă, între orele 09.00 - 12.00, pe strada Petrarca şi pe strada Petru Poni (de la nr. 22A la nr. 26 şi de la nr. 27 la nr. 29A), în cadrul operaţiunii de înlocuire a branşamentului de apă de pe strada Petrarca nr. 33", a anunţat operatorul.

"Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă. Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploieşti, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Telekom România, iar din alte reţele de telefonie fixă sau mobilă la numărul 0244 407630 (apel taxabil)", se încheie mesajul transmis astăzi de Apa Nova.

Image
Image
Image
Image