Amendă de 15.000 de lei pentru o fabrică din Ploiești, după incendierea unor deșeuri

Amendă de 15.000 de lei pentru o fabrică din Ploiești, după incendierea unor deșeuri

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o nouă amendă pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor. Un operator economic din Ploiești a fost sancționat cu 15.000 de lei.

“Garda de Mediu Prahova a amendat cu sancțiune contravențională în valoare totală de 15.000 lei , un operator economic ce desfășoară activități de confecționare articole din aluminiu și inox din Municipiul Ploiești , județul Prahova.        

La verificarea efectuată în teren s-a constatat că pe amplasamentul operatorului economic, pe o platformă betonată, într-o habă metalică, ardeau mocnit, cu degajare de fum în atmosferă, deșeuri de plastic, carton, vegetale rezultate din salubrizarea curții interioare.

Pe timpul controlului, la solicitarea comisarilor GNM CJ Prahova , operatorul economic a procedat la stingerea acestuia.

În urma incidentului GNM CJ Prahova a dispus ca măsură, gestionarea deșeurilor ce au fost supuse arderii și eliminarea acestora cu respectarea prevederilor legale”, a informat Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu.

Săptămâna trecută, două primării au fost amendate, una din cauza gunoaielor descoperite de comisari, pe domeniul public, iar alta în urma incendierii unor deșeuri pe islazul localității.

Sursa foto: Garda de Mediu Prahova

 

Image
Image
Image