Amenzi din cauza gunoaielor din Ploieşti. Garda de Mediu a sancţionat operatorul, dar şi Regia de Servicii Publice

Garda de Mediu a aplicat mai multe amenzi, în ultimele două luni, din cauza munţilor de gunoaie din Ploieşti. Instituţia a sancţionat atât operatorul de salubritate, cât şi Regia Autonomă de Servicii Publice, structura administraţiei locale care ar trebui să monitorizeze serviciile de salubritate şi să dea comenzi pentru ridicarea deşeurilor din aşa-zisele puncte negre de pe domeniul public.

Conducerea Gărzii de Mediu Prahova a anunţat că a aplicat, în ultimele două luni, trei amenzi, totalizând 240.000 de lei, firmei Rosal. Totodată, în urma unui control, Comisariatul Judeţean a sancţionat cu avertisment RASP-ul, iar Garda Naţională i-a aplicat o amendă Regiei, din cauza faptului că nu a dat la timp comanda pentru ridicarea deşeurilor de pe domeniul public, a explicat Gabriela Munteanu, noul comisar şef al Gărzii de Mediu Prahova.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Adrian Dobre: "Voi solicita desfiinţarea RASP, este o regie total ineficientă"

O nouă reacție în criza gunoaielor. Rosal oferă detalii referitoare la contractul cu municipalitatea

VIDEO | Primarul Dobre le-a cerut demisia directorului şi directorului tehnic de la RASP Ploieşti

VIDEO | În plin scandal al gunoaielor, RASP reclamă jocuri murdare ale primarului

La rândul său, primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a declarat astăzi că Poliţia Locală aplică zilnic amenzi operatorului de salubritate, pentru nerespectarea programului de ridicare a gunoaielor.

Image
Image
Image
Image