ANM a anunțat prognoza pentru Paște și 1 Mai

Administrația Națională de Meteorologie a publicat, luni, prognoza până pe 13 mai, inclusiv estimările pentru minivacanța de Paște și 1 Mai.

Săptămâna 15 - 22 aprilie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Săptămâna 22 - 29 aprilie

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare pe întreg teritoriul României.

Săptămâna 29 aprilie - 6 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa, în general, în jurul celor normale pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 6 - 13 mai

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

 

 

 

 

 

Image
Image
Image
Image