Anunțul oficial al Veolia Energie Prahova, privind continuarea asigurării finanațării pentru FC Petrolul Ploiești

Petrolul nu a reușit să ocupe, la finalul ediției de campionat, un loc care să-i asigure promovarea în Liga I, ratând îndeplinirea obiectivului anunțat la începutul competiției. În acest context, reprezentanții Veolia Energie Prahova, partenerul finanțator al echipei, a anunțat că face o analiză pentru a stabili dacă va continua colaborarea cu formația ploieșteană.

"Finalul anului competițional 2018-2019 a poziționat echipa FC Petrolul Ploiești pe locul 4 al ligii secunde, ceea ce a împiedicat atingerea obiectivului declarat la începutul Campionatului de Fotbal: accederea în Liga I. Partenerul Finanțator a asigurat, așa cum a promis încă de la început, resursele, know-how-ul și experiența de business, pentru a putea continua construcția acestui proiect și a putea ținti către Liga I de fotbal. Pe parcursul acestui an, Partenerul Finanțator a avut o abordare democratică în care Managementul Clubului și Echipa Tehnică au avut libertatea firească de a-și asuma și îndeplini rolurile definite în conducerea echipei spre obiectivul declarat. Din păcate, performanța slabă a echipei, dar și cedarea la diferitele presiuni care au dus la activarea a 4 antrenori pe parcursul anului competițional 2018-2019, situează astăzi echipa în același punct în care se afla în toamna anului trecut. După insuccesul atingerii obiectivului, ne aflăm într-un moment de analiză și evaluare a perspectivelor viitoare în ceea ce privește colaborarea noastră cu FC Petrolul. Analiza va include atât activitatea Managementului Clubului cât și performanțele staff-ului tehnic, care împreună sunt, de fiecare dată, motorul evoluției unui proiect fotbalistic de succes", au comunicat reprezentanții Veolia Energie Prahova.

"Principiile proiectelor în care compania noastră se asociază sunt întotdeauna ghidate de etică și transparență. Desfășurarea lor are întotdeauna la bază o activitate susținută de management real și performant, ce trebuie conștientizat, asumat și îndeplinit de către toate părțile implicate, în limita rolului fiecăreia dintre acestea", s-a încheiat mesajul acestora.

Image
Image
Image
Image