Apelul lansat de avocata tinerei care a căzut, pe 9 ianuarie, dintr-un autobuz al TCE: "Caut cu disperare un taximetrist cu indicativul 442. Caut martori ai acestui accident"

Avocata care a preluat cazul tinerei de 17 ani, rănite pe 9 ianuarie, după ce a căzut dintr-un autobuz al TCE Ploiești, a lansat un nou apel disperat, pentru găsirea martorilor la incident.

"Ceea ce fac are un singur scop iar principiul meu profesional mi l-a insuflat Ulpian:"Jus Est Ars Boni Et Aequi".

"O conştiinţă generalizată a interesului public, o conştiinţă a faptului că nu poate exista un interes individual, personal care să aibă consistenţa duratei dacă nu se înrădăcinează într-un interes al întregii comunităţi. Deci o mobilizare a energiilor fiecăruia în parte, pentru a lupta pentru binele comun. În măsura în care lupţi pentru binele comun şi izbuteşti să institui binele comun, binele se generalizează sub forma unei sume de bine individuale care împreună fac binele comun. Asta este. Deci nu există o luptă pentru propriul tău interes care să fie contrară intereselor comunităţii din care faci parte.

De aceea eu tot caut cu disperare un taximetrist cu indicativul 442 aflat pe 9 septembrie 2019 orele 20.00 la Spitalul Petrolul. Caut martori ai acestui accident, tragedia unui copil care a ratat Bacalaureatul, care a ratat normalitatea din culpa celor din Consiliul Local Ploiești, cei care au permis folosirea autobuzelor ce trebuiau demult casate (raportat la actele legislative cu privire la durata de folosire a mijloacelor fixe de transport -autobuze).

Voi fi protagonista unui scandal mediatic pe care mi-l asum ,dar vreau dreptate pentru Alina plus pentru cei care zilnic pot fi viitoare victime ale unui sistem dominat doar de interese proprii", a transmis avocata tinerei.

Aceasta a anunțat și că va înainta o plângere penală împotriva mai multor polițiști din Prahova, pe care îi acuză de neglijenţă și de indiferență.

Citiți și:  Fata care a căzut dintr-un autobuz al TCE Ploiești nu a fost audiată nici până acum. Avocata ei pregătește plângere penală împotriva polițiștilor

Sursa foto: Facebook/ Anca Teodora

 

Image
Image
Image
Image