Aproape 2,2 milioane de buletine de vot vor ajunge în Prahova, pentru europarlamentare și referendum

Pentru alegerile europarlamentare și referendumul din data de 26 mai 2019, reprezentanții Prefecturii Prahova vor ridica duminică, 19 mai 2019, buletinele de vot, broșurile informative pentru experții electorali, ștampilele cu mențiunea ”Votat” și timbrele autocolante.

Prefectura a informat, miercuri, că de la Monitorul Oficial, pentru județul Prahova, vor fi ridicate 2.176.311 buletine de vot, întrucât "fiecare alegător va primi câte trei buletine de vot-două pentru fiecare întrebare pentru referendum și unul pentru alegerile europarlamentare".

Tot de la Monitorul Oficial vor fi ridicate broșurile elaborate de Autoritatea Electorală Permanentă pentru experții electorali din secțiile de votare.

De la Regia Autonomă Monetăria Statului din București vor fi ridicate ștampilele cu mențiunea ”Votat”, iar de la CN Imprimeria Națională se vor ridica timbrele autocolante.

Reprezentanții instituției au anunțat că toate aceste materiale vor fi transportate cu pază asigurată de către Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova după care vor fi depozitate la sediul Instituției prefectului.

 

Image
Image
Image
Image