AVARIE în nordul Ploieștiului! Locatarii din zonele Republicii și Andrei Mureșanu nu vor avea, marți, apă caldă și căldură

Veolia Energie Prahova a anunțat că marți, pe 5 februarie, în intervalul 08.00 - 18.00, va întrerupe furnizarea de apă caldă și căldură, în nordul municipiului, pentru executarea unui set de lucrări necesare în vederea remedierii unei avarii survenite pe circuitul primar de termoficare. Avaria afectează cartierele Republicii și Andrei Mureșanu, pentru ziua de 5 februarie 2019.

Potrivit informării transmise luni de operatorul de termoficare, în cursul zilei de marți, furnizarea de apă caldă și agent termic pentru încălzirea locuințelor va fi întreruptă în intervalul orar 08.00 -18.00, pentru blocurile arondate punctelor termice 2,4,5,6,7,12 Republicii și 16 Malu Roșu în perimetrul străzilor B-dul Republicii, Constantin Brezeanu, Aleea Cibinului, Andrei Mureșanu, Intrarea Polux, Intrarea Castor, Sinăii, Zidari și Bănești.

"Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea energiei termice.  Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor si alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, orice rețea de telefonie fixă sau mobilă). Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări", au transmis reprezentanții Veolia Energie Prahova.

 

Image
Image
Image