Cinema în aer liber, sâmbătă seară, la Grădina Botanică din Bucov

Cinema în aer liber, sâmbătă seară, la Grădina Botanică din Bucov

Grădina Botanică Bucov găzduieşte, sâmbătă seară, un eveniment inedit în aer liber. Prahovenii sunt invitaţi să vizioneze mai multe proiecţii de scurt-metraje.

Evenimentul e organizat de Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova. Proiecţiile încep de la ora 21.00, însă până atunci vizitatorii pot să se plimbe prin singura grădina botanică din judeţ sau să treacă pe la standurile de mâncare stradală şi răcoritoare.

"Știu, ne-am împrietenit în perioada aceasta mai mult cu Netflix, dar tututor ne e dor de o sală de cinema sau de un film în aer liber. Cu ajutorul colegilor de la Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, reușim să aducem serile de film, la Grădina Botanică Bucov, într-un cadru mirific al serilor de iulie. Am amenajat pentru dumneavoastră un mic cinematograf în aer liber, unde vor rula filme de scurt metraj cu subiecte actuale. Proiecțiile au loc azi și mâine pe inserat, în jurul orei 21.00, iar spectatorii vor avea posiblitate să servească o gustare în stil food-truck sau o băutură răcoritoare", a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, într-un mesaj publicat pe pagina sa oficială de Facebook.

"Prețul unui bilet este de 4 lei pentru copii și 6 lei pentru adulți. Nu uitați să vă luați o păturică pentru a sta pe iarbă și îmbrăcați-vă bine!", a mai transmis Bogdan Toader.

Image
Image
Image