CNAIR a desemnat proiectantul pentru drumul expres de 76 de kilometri între Găești și Ploiești

CNAIR a desemnat proiectantul pentru drumul expres de 76 de kilometri între Găești și Ploiești

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat, joi, câștigătorul procedurii de atribuire a contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție în vederea realizării drumului expres Găești - Ploiești.

"Ofertantul desemnat câștigator este Asocierea SEARCH CORPORATION SRL – MEGA MUHENDISLIK MUSAVIRLIK A.S. (MEGA ENGINEERING CONSULTING INC.), cu preţul de 15.863.176,64 lei fără TVA. Durata contractului este de 24 luni, din care 14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, 6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuție și 4 luni pentru servicii de asistență tehnică în pregătirea procedurilor de achiziție a contractului de lucrări și în obținerea finanțării europene", au anunțat oficialii CNAIR.

Lungimea estimată a traseului este de 76 km.

Reprezentanții Companiei au mai precizat că semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

Image
Image
Image