Compania Națională de Investiții a lansat licitația pentru extinderea Centrului Social Pastoral „Sfânta Cruce” Caraiman, din Bușteni. Valoarea proiectului este de aproape 19 milioane de lei

CNI a publicat, în SICAP (platforma electronică de achiziții publice), anunțul în vederea contractării lucrărilor pentru Centrului Social Pastoral „Sfânta Cruce” Caraiman, al Mănăstirii Caraiman, aflat la Bușteni, la poalele Munților Bucegi. Valoarea estimată a contractului este de 18.970.860,24 de lei, fără TVA.

Imobilul care urmează să fie construit va avea demisol pe trei nivele, parter și două etaje, care vor însemna o suprafață utilă totală de aproximativ 7.000 de metri pătrați. Aici vor fi amenajate, printre altele, camere de cazare, bibliotecă, grupuri sanitare, săli de conferințe, sală comemorativă și un foaier, investiția urmând să dubleze actuala capacitate a centrului.

În prezent, Mănăstirea Caraiman dispune de 100 locuri de cazare, împărţite în trei corpuri de clădire, fiecare cameră fiind dotată cu baie proprie.

Cei găzduiți aici pot beneficia și de mic dejun, prânz și cină.

Cazarea în cadrul mănăstirii se face doar cu obligativitatea participării la sfintele slujbe.

Sursa foto: manastireacaraiman.ro

 

Image
Image
Image
Image