CORONAVIRUS PRAHOVA | Aproape 300 de persoane sunt în izolare la domiciliu, iar două rămân la Boli Infecţioase

CORONAVIRUS PRAHOVA | Aproape 300 de persoane sunt în izolare la domiciliu, iar două rămân la Boli Infecţioase

CORONAVIRUS PRAHOVA Numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu, în încercarea de a evita o eventuală răspândire a coronavirusului, a crescut, în Prahova, de la aproximativ 200, cât era anunţat joi, până la aproape 300 în acest moment. Sunt, însă, şi mai multe veşti bune, nimeni nu este oficial în carantină, iar primele rezultate ale analizelor pentru cei doi tineri internaţi la secţia de boli infecţioase au infirmat prezenţa virusului.

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Prahova a transmis, sâmbătă dimineaţă, că la nivelul judeţului sunt 297 de persoane în autoizolare. Este vorba despre prahoveni care au călătorit recent în străinătate, în zone în care a fost confirmată prezenţa coronavirusului COVID-19, sau care au intrat în contact cu persoane de acolo.

Tot în Prahova, doi tineri, de 19 şi 33 de ani, rămân internaţi, cu suspiciune de îmbolnăvire, la fostul spital de boli infecţioase din Ploieşti, în prezent secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă. Primele rezultate ale analizelor au sosit vineri, negative, însă procedura impune efectuarea unui nou rând de analize, la care rezultatele ar putea ajunge astăzi. O altă veste bună anunţată de conducerea DSP este că în judeţ nu este nicio persoană în carantină.

(Sursa foto: metro.co.uk)

Image
Image
Image