Curtea de Apel Ploiești a retras cererea de extrădare pe numele lui Sebastian Ghiță

Curtea de Apel Ploiești a hotărât, marți, retragerea cererii de extrădare întemeiate pe mandatul de arestare preventivă revocat de aceeași instanță, acum câteva zile. Acesta era ultimul mansat rămas pe numele lui Ghiță.

Citiți și:  Curtea de Apel Ploiești a revocat ultimul mandat de arestare rămas pe numele lui Sebastian Ghiță. Prima reacție a omului de afaceri

"În baza art. 67 alin. 1) din Legea 302/2004, admite sesizarea formulată de Biroul Executări Penale din cadrul Curţii de Apel Ploieşti-Secţia Penală şi pentru Cauze cu Minori şi de Familie, şi, în consecinţă, constată că nu mai subzistă condiţiile prevăzute de lege pentru a se solicita extrădarea numitului Ghiţă Sebastian Aurelian, în temeiul mandatului de arestare preventivă nr. 2/UP/14.04.2017 emis de Curtea de Apel Ploieşti, şi dispune retragerea cererii de extrădare întemeiate pe acest mandat de arestare preventivă. În baza art. 67 alin. 1) din Legea 302/2004, prezenta încheiere se comunică în termen de 24 de ore de la pronunţare Ministerului Justiţiei. În baza art. 275 alin. 3) C.p.p., cheltuielile judiciare avansate de stat, rămân în sarcina statului. Cu drept de a formula contestaţie, în termen de 24 de ore de la pronunţare, pentru Ministerul Public. Cercetată în cameră de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică azi, 12.03.2019" este soluția publicată pe portalul instanțelor de judecată.

Citiți și:  Sebastian Ghiță, primul pe lista PRU pentru alegerile europarlamentare. "Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat!"

Image
Image
Image