Decizie de ultimă oră a procurorilor cu privire la tânărul care a înjunghiat-o pe profesoara de la Colegiul "Spiru Haret" din Ploiești

Alexandru N., tânărul de 21 de ani care, pe 29 ianuarie, a înjunghiat-o pe fosta sa profesoară, la Colegiul "Spiru Haret" din Ploiești, a fost reținut imediat după comiterea agresiunii și de atunci se află după gratii, în arest preventiv.

Joi, procurorii au solicitat prelungirea acestei măsuri, care ar urma să expire pe 29 aprilie. Cererea a fost înregistrată pe 18 aprilie, la Tribunalul Prahova, iar judecătorii se vor pronunța luni, pe 22 aprilie.

Citiți și: Profesoara înjunghiată la Colegiul "Spiru Haret", găsită VINOVATĂ de comisia de anchetă! Sindicatul "Școala Prahovei" cere demiterea conducerii liceului

Măsura față de Alexandru N. a mai fost prelungită o dată, în luna martie, tânărul contestând-o, atunci, la Curtea de Apel Ploiești. Demersul său a fost respins însă de instanță ca fiind nefondat.

Nu la fel de categorici în acest caz au fost colegii profesoarei înjunghiate, deși oricare dintre ei se putea afla în locul acesteia. O comisie de disciplină formată la nivelul Colegiului "Spiru Haret", după incidentul deosebit de grav din ianuarie, a considerat că victima este, alături de paznic, vinovată de atac, pentru că nu ar fi trebuit să stea la cancelarie, ci chiar la... poartă!

Citiți și:  Mesaje dure împotriva comisiei de la Colegiul "Spiru Haret", că profesoara înjunghiată în fața cancelariei este VINOVATĂ de incident. "Stimabili «colegi», SĂ VĂ FIE RUȘINE"

Citiți și:  FSLI România, după ce profesoara înjunghiată de la "Spiru Haret" a fost scoasă vinovată de comisia de disciplină: "Solicităm MEN să intervină în acest caz"

Image
Image
Image
Image