DNA Ploiești rămâne fără procurori. Cerere-șoc pe ordinea de zi a ședinței CSM

O "notă privind încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie a domnilor Savu Alfred Virgiliu, Deaconu Giluela şi Răileanu Elena Cerasela, procurori la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti, ca urmare a solicitării acestora. (787,788,789/DRUO/2019)" este singura lucrare de pe ordinea de zi de vineri, 11 ianuarie, a Secției pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Informația vine la numai o zi după ce conducerea DNA a solicitat CSM  ca trei procurori să-și înceteze activitatea la Serviciul Teritorial Ploiești, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului au apărut și cererile celor vizați, formulate în același sens.

Citiți și:  Conducerea DNA cere revocarea din funcție a lui Lucian Onea și încetarea activității a trei procurori de la Serviciul Teritorial Ploiești

Cei trei ar fi fost citați pentru audieri, la Parchetul General, în dosarul care-i vizează pe fostul șef DNA Ploiești, Lucian Onea, și pe fostul procuror DNA Mircea Negulescu, deschis în urma sesizărilor făcute de frații Vlad și Andreea Cosma.

Citiți și: Lucian Onea și Mircea Negulescu sunt audiați la Secția de anchetă a magistraților de la Parchetul General

 

Image
Image
Image