DOCUMENT - Alte acuzații împotriva primarului Ploieștiului, lansate de ministrul Mediului. O stație de monitorizare a calității aerului, noul măr al discordiei

După vizita de lucru în Prahova, de vineri, la rafinăria Petrobrazi, aparținând grupului OMV Petrom, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a dezvăluit că montarea unei stații de monitorizare a calității aerului este întârziată de Primăria Ploiești, care nu ar fi răspuns la solicitarea de a pune la dispoziție terenul pentru instalarea echipamentelor.

{gallery}solicitare teren petrobrazi{/gallery}

Citiți și: O nouă vizită a ministrului Mediului, la rafinăriile din Ploiești. Unde s-a oprit Grațiela Gavrilescu

"În cadrul întâlnirii de astăzi, de la rafinăria Petrobrazi, i-am întrebat pe reprezentanții OMV-Petrom de ce întârzie montarea stației de monitorizare a calității aerului din cartierul Mitică Apostol (Ploiești). Am aflat, cu stupoare, că stația este achiziționată, iar societatea a solicitat Primăriei Ploiești, prin adresa din imagine, punerea la dispoziție a terenului pentru amplasare. Însă Primăria refuză să răspundă de 30 de zile! Fac un apel public la primarul Adrian Dobre să înceteze să mimeze interesul și să pună de urgență la dispoziție terenul pentru stație. Nu vreau să merg mai departe cu raționamentul și să mă gândesc că această întârziere se face în mod deliberat, ca să existe teme de campanie. Chiar nu vreau!" a transmis Grațiela Gavrilescu, publicând și adresa Petrobrazi, la care se aștaptă răspuns din 12 martie, privind un teren de 25 de metri pătrați din cartierul Mitică Apostol.

Citiți și: Controale ale Ministerului Mediului la două fabrici din Prahova

Citiți și: Amenzi de 100.000 de lei în urma controalelor la depozitul de deșeuri de la Băicoi

 

 

 

Image
Image
Image