fbpx

Echipa de robotică a CNMV Ploiești RO2D2 a fost premiată de Primărie cu 20.000 de lei, pentru rezultatul obținut la Campionatul Mondial din SUA

Echipa de robotică a CNMV Ploiești RO2D2 a fost premiată de Primărie cu 20.000 de lei, pentru rezultatul obținut la Campionatul Mondial din SUA

Image
Image

Elevii Colegiului Național “Mihai Viteazul” Ploiești care fac parte din echipa de robotică RO2D2 au fost primiți de primarul municipiului, Andrei Volosevici, și premiați de administrația locală pentru rezultatul obținut în acest an la Campionatul Mondial derulat la Houston.

 

Liceenii ploieșteni care au reprezentat România la competiția din SUA au obținut premiul MOTIVATE Award WINNER în cadrul Campionatului Mondial de Robotică “FIRST Tech Challenge” derulat în perioada 19-22 aprilie.

„Echipa de robotică Ro2D2 a Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Ploiești a participat la această competiție internațională cu sprijinul financiar al municipalității ploieștene, care a asigurat serviciile de cazare pentru tinerii participanți, pe durata șederii lor în Houston.

În cadrul Campionatului Mondial de Robotică «FIRST Tech Challenge», echipa de robotică ploieșteană a impresionat juriul cu proiectul său inovator și creativ.

În acest context, primarul Andrei Volosevici i-a felicitat personal, astăzi, pe elevii și profesorii coordonatori și le-a oferit acestora diplome și flori. De asemenea, celor 20 de elevi câștigători le-au fost acordate și premii în valoare de 1000 lei fiecare.

Totodată, edilul șef al municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici,a subliniat că va continua să susțină și să aprecieze inițiativele din educație, precum și pasiunea și perseverența tinerilor ploieșteni, implicați activ în proiecte inedite care răspund nevoilor reale ale societății în care trăim”, au transmis reprezentanții Primăriei Ploiești.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: Primăria Ploiești

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.