Elevii ploieșteni care au luat 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională au fost premiați de Primăria municipiului

Elevii din Ploiești care au luat media maximă la examenele naționale din acest an au fost premiați, vineri, de administrația locală din municipiu, pentru performanța obținută. Totul s-a întâmplat în cadrul ședinței Consiliului Local din această dimineață.

Fiecare dintre cei 12 absolvenți de gimnaziu, respectiv liceu, au primit câte 1.000 de lei din partea Primăriei Ploiești.

Loredana Ioana Ilie - CNMV Ploiești, Marina Elena Nedelcu - C. N. "Nichita Stănescu" Ploiești, Elena Diana Nicolae - C. N. "I. L. Caragiale" Ploiești, Andrei Cristian Tabară- CNMV Ploiești și Aida Ștefania Vlăduță - CNMV Ploiești sunt cei cinci absolvenți de gimnaziu din municipiu care au luat 10 la Evaluarea Națională.

Miruna Constantin, Petre Drăghici, Alexandra Irimia și Andreea Poinărița de la C. N. "M. Viteazul" Ploiești, Amalia Gârtan și Bogdan Leca de la C. N. "Al. I. Cuza" Ploiești, dar și Antonia Gheorghe de la C. N. "I. L. Caragiale" Ploiești au primit, la rândul lor, câte 1.000 de lei, ca recompensă pentru media 10 obținută la Bacalaureat.

Fiecare dintre aceștia a fost premiat, săptămâna trecută, și de Ministerul Educației, cu câte 1.000 de lei pentru nota de la Evaluarea Națională, respectiv 3.000 de lei pentru rezultatul de la Bac. La nivelul județului, premiile au ajuns la nu mai puțin de 21 de absolvenți din promoția 2019.

Citiți și: Absolvenții prahoveni care au luat 10 la Bac și Evaluarea Națională au fost premiați, luni, la ISJ Prahova

 

Image
Image
Image
Image