fbpx

Şoferi prinşi băuţi de la prima oră, la o acţiune derulată de Poliţie în Băneşti

Şoferi prinşi băuţi de la prima oră, la o acţiune derulată de Poliţie în Băneşti

Patru şoferi au fost prinşi băuţi la volan, miercuri dimineaţă, la o acţiune-bliţ desfăşurată de poliţiştii rutieri în comuna prahoveană Băneşti

Image
Image

Patru şoferi au fost prinşi băuţi la volan, miercuri dimineaţă, la o acţiune-bliţ desfăşurată de poliţiştii rutieri în comuna prahoveană Băneşti. Acţiunea este în desfăşurare, anunţă reprezentanţii Inspectorarului de Poliţie Judeţean Prahova.

"La această oră polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpina desfășoară o acțiune de tip BLITZ pe raza localității Bănești pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere", se arată într-o informare transmisă miercuri, în jurul orei 8.15, de reprezentanţii IPJ Prahova.

Acţiune-bliţ a Poliţiei Rutiere în Băneşti

Până la acest moment, în cadrul activității, aparatele etilotest au indicat consumul de alcool la patru conducători auto, mai transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie. Valorile înregistrate au fost de 0.23, 0.29, 0.34 şi 0.35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost sancționați contravențional și le-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, mai arată sursa citată.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.