Șapte morți în accidente produse în Prahova, în ultimele două săptămâni

Șapte morți în accidente produse în Prahova, în ultimele două săptămâni

Salvatorii prahoveni au lansat un apel după tragedia petrecută ieri, pe DN 1, în care două persoane și-au pierdut viața, iar alte două, tineri de 17 și 22 de ani, au ajuns la spital, în stare foarte gravă. Accidentul vine după alte patru evenimente de acest fel care au avut loc în ultimele două săptămâni, pe șoselele din județ.

Seria neagră a început pe 24 aprilie, tot pe DN 1, la intersecția cu drumul dinspre Cornu. Un bărbat de 53 de ani și-a pierdut viața, iar o femeie de 49 de ani a fost rănită.

Două zile mai târziu, pe 26 aprilie, în jurul orei 4.30 dimineața, doi tineri, de 29 și 31 de ani, au murit după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil, răsturnându-se de mai multe ori. Accidentul a avut loc pe DJ 102D, la Baba Ana. Singurul supraviețuitor, șoferul, un tânăr de 30 de ani, a fost reținut la scurt timp după aceea, dovedindu-se că acesta condusese fără a avea permis și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La o zi distanță, pe 27 aprilie, pe DN 1D, un alt tânăr, de 28 de ani, și-a pierdut viața. Mașina lui a intrat într-un copac aflat pe marginea drumului.

Un băiat de 19 ani s-a stins din viață chiar în seara de Paște, în urma unui accident aproape identic, produs pe DN 1A, în zona Teișani. Mașina în care se afla acesta, condusă de un tânăr de 22 de ani, a intrat, de asemenea, într-un copac. În afară de victima decedată, alte trei persoane, inclusiv șoferul, au fost grav rănite.

Cel mai recent accident mortal s-a produs ieri după-amiază, pe DN 1, la Băicoi, în zona Liliești. În mașina care a izbit un stâlp de pe marginea drumului se aflau patru persoane. Un bărbat de 55 de ani și o femeie de 50 de ani au murit, iar doi tineri. La spital au ajuns o fată de 17 ani, inconștientă, dar în stare stabilă, și un băiat de 22 de ani preluat în comă de echipajele de urgență.

“Puneţi viaţa pe primul plan!

În mai puţin de două săptămâni, mai multe suflete au pierit din cauza accidentelor rutiere în care au fost implicate...

De fiecare dată vă sfătuim să aveți o conduită preventivă şi să fiţi prudenți.

Doar noi suntem răspunzători pentru viaţa noastră, de ceea ce facem şi tot noi trebuie să punem viaţa pe primul plan” este apelul salvatorilor prahoveni care au intervenit la aceste evenimente cumplite.

Sursa foto: ISU Prahova

 

Image
Image
Image