Șase prahoveni implicați într-un scandal în județul Buzău

Potrivit publicației reporterbuzoian.ro în dimineața zilei de 7 aprilie, în jurul orei 05:30, în zona unui club de pe raza municipiului Buzău a avut loc un conflict spontan între patru buzoieni pe de o parte și șase prahoveni, de cealaltă parte.
Din surse neoficiale a reieșit faptul că un grup de tineri a intrat în conflict cu mai mulți prahoveni. Fiind dați afară de agenții de securitate, tinerii s-au enervat și au început scandalul. Unul dintre prahoveni ar fi mers la mașină, de unde a luat un pistol și a început să tragă asupra adversarilor.
Un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, din Prahova, a fost reținut.
Potrivit sursei citate, ulterior, în acest caz, IPJ Buzău a precizat că în dimineaţa zilei de 7 aprilie, în jurul orei 05:30, în zona unui club de pe raza municipiului Buzău a avut loc un conflict spontan între patru buzoieni pe de o parte şi şase prahoveni, de cealaltă parte.
Din verificările efectuate incidentul s-ar fi produs pe fondul unor discuții legate de unele dedicații muzicale. Unul dintre prahoveni a folosit un pistol tip Airsoft, armă ce nu este supusă autorizării și a tras două focuri în plan vertical, niciunul nefiind vătămat. Poliția județului Buzău a intervenit la faţa locului, identificându-i şi conducându-i la sediu.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice, iar un prahovean a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.  Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz.
Sursă foto reporterbuzoian.ro.

Image
Image
Image