Șofer cu permisul anulat și duhnind a alcool, reținut după ce a dat nas în nas cu un echipaj de Poliție

reținut consum de alcool
Foto cu caracter ilustrativ
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr din Ploiești a fost dus de polițiști în arest, pentru a se trezi mai repede din aburii alcoolului. Omul, care nici nu avea dreptul de a conduce, a refuzat să se lase testat de echipajul de Poliție care l-a oprit. Așadar, oamenii legii l-au reținut.

„În dimineața zilei de 11 octombrie a.c., în jurul orei 05.45, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră au oprit, pentru control, pe strada Mareșal Averescu un autoturism condus de un bărbat care emana halenă alcoolică.  

La solicitarea de a se supune testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a refuzat în mod repetat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, acceptând recoltarea.

Din verificările efectuate în bazele de date, a reieșit faptul că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce anulat”, au anunțat reprezentanții IJP Prahova. 

Potrivit acestora, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cauză poliștii continuă cercetările în vederea stabilirii situației de fapt.

 

Image