11 percheziţii în Ploieşti, Bărcăneşti şi Mogoşoaia, la persoane bănuite de ameninţare şi violare de domiciliu

Marţi dimineață, poliţiştii prahoveni au efectuat 11 percheziţii pe raza județelor Prahova și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de amenințare și violare de domiciliu. 10 mandate de aducere au fost puse în executare.

Descinderile au fost coordonate de poliţiştii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești. Nouă dintre acestea au avut loc în municipiul Ploiești, una în comuna Bărcănești și una în comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, a anunţat astăzi IPJ Prahova într-un comunicat de presă.

"Din cercetări au rezultat indicii că, la începutul lunii iulie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns fără drept în curtea a două locuințe situate în cartierul Mimiu din municipiul Ploiești, având asupra lor obiecte contondente, unde ar fi amenințat persoanele care se aflau în imobile. De la locuințele vizate, polițiștii au ridicat bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, cum ar fi: săbii, cuțite, bâte, topoare, precum și două pistoale tip air-soft. 10 persoane au fost aduse la audieri. La percheziții au participat și jandarmi", a anunţat Poliţia Prahova în comunicat.

Image
Image
Image