fbpx

20 de amenzi aplicate aseară, în nordul și vestul Ploieștiului, pentru parcarea de autoutilitare în zone rezidențiale

20 de amenzi aplicate aseară, în nordul și vestul Ploieștiului, pentru parcarea de autoutilitare în zone rezidențiale

Image
Image

Poliția Locală Ploiești a derulat, marți, două acțiuni vizând în special activitatea transportatorilor. Prima dintre ele a avut loc în zori și s-a derulat în special pe traseele microbuzelor, în timp ce a doua, de aseară, a vizat depistarea celor care parchează autoutilitare în parcările rezidențiale, încălcând regulamentul valabil de aproape două luni.

 

În intervalul orar 20:00-21:30, pe străzile Cameliei și Mărășești au fost efectuate verificări privind parcarea de autoutilitare (autovehicule transport marfă), inclusiv vehicule care intră în categoria remorcă/semiremorcă, în parcările de reședință și de domiciliu din municipiul Ploiești (conform H.C.L. nr. 324/29.07.2022). În urma acțiunii desfășurate, au fost aplicate 20 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 11.600 lei, a informat Poliția Locală Ploiești.

Anterior, în prima parte a zilei, polițiștii locali au aplicat 53 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.250 lei, pentru circulația cu autovehicule având masa maximă mai mare de 3,5 tone, precum și pentru transportul  de persoane cu miocrobuze/autobuze fără autorizație de acces, utilizarea altor terminale, circulația pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite de municipalitate.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: arhiva INFO TRAFIC PRAHOVA

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.