fbpx

400 de sancțiuni în patru ore, aplicate de polițiștii prahoveni și brașoveni pe DN1 și DN1A, în acțiunea comună de marți

400 de sancțiuni în patru ore, aplicate de polițiștii prahoveni și brașoveni pe DN1 și DN1A, în acțiunea comună de marți

Image
Image

IJP Prahova a prezentat, în această dimineață, bilanțul după o acțiune comună derulată marți de polițiștii din Prahova și Brașov, pe DN1 și DN1A. În cele patru ore de verificări, echipajele au aplicat o sancțiune la fiecare 96 de secunde.

 

Polițiștii din Prahova și Brașov au acționat, marți, pe DN1 și DN1A, în intervalele 11:00-13:00 și 17:00-19:00, principalul obiectiv fiind depistarea șoferilor care depășesc limita legală de viteză.

“Aproximativ 400 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii prahoveni și de cei brașoveni în cele 4 ore. Pentru nerespectarea regimului legal de viteză au fost aplicate 316 sancțiuni contravenționale, 14 dintre acestea pentru depășirea limitei legale cu peste 50 km/h, fiind reținute pentru aceste abateri permisele de conducere.  Totodată, au fost retrase și 11 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancțiunilor este de aproximativ 127.500 de lei”, au informat reprezentanții IJP Prahova.

După acțiunea de ieri, oamenii legii au venit și cu un exemplu negativ. Este vorba despre o femeie de 41 de ani care conducea pe DN1, în zona Nistorești, cu 125 km/oră, adică peste 55 km/oră peste viteza legală pe acea porțiune de drum.

În cauză, conducătoarea auto a fost sancționată contravențional conform OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: IJP Prahova

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.