A fost prins şoferul care a provocat accidentul mortal de pe DN1 de aseară. Bărbatul nu are permis auto

A fost prins şoferul care a provocat accidentul mortal de pe DN1 de aseară. Bărbatul nu are permis auto

Poliţia Prahova a anunţat, duminică dimineaţă, că a identificat şi reţinut pentru 24 de ore un suspect în cazul accidentului mortal produs cu o seară în urmă în comuna Puchenii Mari, pe DN1. Bărbatul de 31 de ani nu avea permis de conducere pentru nicio categorie.

"Conducătorul auto a fost depistat, în persoana unui bărbat în vârstă de 31  de ani. Acesta a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând o valoare negativă. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a anunţat Poliţia Prahova.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum urmează să vedem dacă va veni şi o propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma accidentului rutier, un pieton în vârstă de 68 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral grav.

Image
Image
Image