Accident cu cinci mașini și o motocicletă, pe DN 1, la Blejoi. 14 persoane sunt implicate // UPDATE - Cum s-a produs evenimentul

Accident cu cinci mașini și o motocicletă, pe DN 1, la Blejoi. 14 persoane sunt implicate // UPDATE - Cum s-a produs evenimentul

Șase vehicule cu 14 ocupanți au intrat în coliziune duminică seară, pe DN 1, la Blejoi, a anunțat ISU prahova.

Unul dintre vehicule este o motocicletă.

Din informațiile de până acum, două persoane ar fi rănite.

IJP Prahova a anunțat că evenimentul s-aprodus pe sensul spre Ploiești, traficul fiind restricționat pe una dintre benzi.

La fața locului intervin ambulanțe, pompieri și un echipaj SMURD.

UPDATE - ISU Prahova anunță că două victime sunt transportate la spital.

Potrivit Poliției, unul dintre răniți este motociclistul.

UPDATE 19.18 - Traficul a revenit la normal, a anunțat IJP Prahova.

UPDATE - Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un motociclist în vârstă de 42 de ani, care circula pe DN1, pe banda nr.2 a sensului de mers Brașov către Ploiești, ajuns la km 77+300, posibil pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță corespunzătoare în mers cât și pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, a intrat în coliziune cu 5 autoturisme care se deplasau în aceeași direcție, respectiv: un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani care circula pe banda nr. 1, un auto condus de o femeie în vârstă de 35 de ani care circula pe banda nr. 2, cu un auto condus de o femeie de 27 de ani care circula pe banda nr. 1, respectiv cu un alt autoturism condus de un bărbat de 25 de ani care circula tot pe banda nr. 1. Motociclistul s-a oprit apoi  în coloană, pe banda nr. 1, într-un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani.
Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul celor 5 conducători auto. În urma accidentului, motociclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: realitatea.net)

 

 

 

Image
Image
Image