UPDATE | Accident cu trei mașini pe centura orașului Sinaia. Traficul este restricționat

Traficul este restricționat pe DN 1, la Sinaia, în urma unui accident rutier petrecut în jurul orei 11.00, pe centura orașului.

IJP Prahova anunță că trei mașini au fost implicate în eveniment.

Două persoane acuză dureri.

Din primele informații, accidentul s-ar fi produs în urma unei intrări pe contrasens.

UPDATE 11.15 - Și Infotrafic anunță că "pe DN 1 Brașov - Ploiești, pe centura Sinaia, la kilometrul 125+700 metri, judeţul Prahova, a avut loc un accident, în care au fost implicate trei autovehicule, soldat cu rănirea a două persoane. Circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ".

SUrsa citată menționează că, "la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie, din cauza numărului mare de autovehicule, pe Valea Prahovei, între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre, precum şi pe raza localităţii Comarnic, pe sensul de mers către Braşov. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu viteza adaptată condiţiilor de trafic, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren pentru dirijarea circulaţiei, să nu se angajeze în efectuarea unor depăşiri riscante şi să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenţia de la condus".

UPDATE 11.55 - IJP Prahova informează că, în zonă, traficul se desfășoară în condiții normale.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image
Image