Accident grav azi-noapte pe DN1, în zona Florești / UPDATE: Trei persoane rănite

accident dn1 intersecție florești
Sursa foto: captură video INFO TRAFIC PRAHOVA
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Cel puțin două mașini au fost implicate, azi-noapte, într-un accident produs în Prahova, pe DN1, în zona intersecției cu drumul spre Florești.

 

În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată în afara carosabilului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 23.00. Imagini surprinse la scurt timp după eveniment au fost publicate pe rețelele de socializare >>> AICI.

Deocamdată nu există informații despre victime. 

UPDATE 

"Am fost solicitați prin apel la 112 să intervenim pentru asigurarea masurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor în cazul producerii unui accident rutier în comuna Florești, pe DN1 (intersecția  către Floresti).

La locul indicat s-au deplasat 2 autospeciale de stingere și 2 echipaje SMURD. 

În eveniment au fost implicate 2 autoturisme și cei 4 ocupanți ai acestora, despre unul exista informația că ar fi încarcerat. Acest lucru nu s-a confirmat, victimele fiind autoevacuate la momentul sosirii echipajelor de intervenție. Toți au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar 3 au fost transportați la spital pentru îngrijiri suplimentare (prezentau diverse traumatisme, toți conștienți). Transportul la spital s-a realizat cu ambulanțe SAJ", a informat ISU Prahova duminică dimineață. 

 

 

 

 

Image