Accident grav pe DN 1, la Băicoi. O persoană a rămas încarcerată

Accident grav pe DN 1, la Băicoi. O persoană a rămas încarcerată

Două persoane au fost rănite, miercuri dimineață, într-un accident care a avut loc în jurul orei 8.30, pe DN 1, în dreptul orașului Băicoi.

Din datele furnizate de ISU Prahova reiese că este vorba despre impactul într două autoturisme și o dubă, vehicule în care se aflau șase persoane, din care una încarcerată, dar conștientă.

Trei victime au fost evaluate medical, iar două persoane, o femeie de 79 de ani și un bărbat de aproximativ 80 de ani, au fost transportate la spital. Alți trei adulți și un copil au refuzat să meargă la spital.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs după ce un bărbat în vârstă de 81 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe sensul de mers Brașov - Ploiești, ar fi efectuat viraj către stânga, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula pe DN 1, din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, primul auto a fost proiectat într-o autoutilitară care era oprită pentru a acorda prioritate de trecere vehiculelor care aveau acest drept.

Bărbatul de 81 de ani și pasagera din același autoturism au fost transportați la spital.

Niciunul dintre cei trei conducători auto nu consumaseră alcool conform testării cu aparatul etilotest.

 

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: pressalert.ro)

Image
Image
Image