Accident mortal pe DN 1, la Nistoreşti

O persoană şi-a pierdut viaţa și alte două au fost rănite, azi-noapte, pe DN 1, în zona Nistorești, în urma unui accident care s-ar fi produs, se pare, pe fondul pătrunderii pe contrasens.

Evenimentul a avut loc în jurul orei două, fiind implicate două autoutilitare. În urma impactului, unul dintre vehicule s-a răsturnat pe mijlocul șoselei, în timp ce al doilea a fost găsit la aproximativ 200 de metri distanță, în albia râului Prahova.

Echipajele de urgență ajunse la fața locului au găsit o victimă încarcerată. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani, șoferul autoutilitarei răsturnare în cazul căruia în scurt timp chiar a fost pronunțat decesul.

Din primele verificări, a rezultat, potrivit IJP Prahova, că vehiculele se deplasau din sensuri opuse: cel răsturnat pe DN mergea către Ploiești, celălalt către Brașov. Se pare că primul ar fi văzut cum celălalt a pătruns pe contrasens, ar fi încercat să evite impactul frontal, dar s-au lovit lateral.

Persoana decedată, conducătorul mașinii care se îndrepta spre Brașov, era din Dobroiești, jud. Ilfov.

Cea de-a doua utilitară, care venea spre Ploiești, era condusă de un bărbat de 44 de ani, din Livezeni, jud. Mureș. Acesta, ca și cea de-a treia persoană implicată, pasager în una dintre autoutilitare, a refuzat să fie transportat la spital.

Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea șoferului decedat și pentru asistența medicală a celorlalte două persoane, acestea refuzând transportul la spital, au informat reprezentanții ISU Prahova.

Poliția Prahova a anunțat că, în zona, până în jurul orei 4.30, traficul s-a desfășurat dirijat.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image
Image