Accident pe DN 1, la Florești // UPDATE - 12 persoane implicate, inclusiv o gravidă și doi copii

Un accident cu trei autoturisme a avut loc, în jurul orei 17.00, pe DN 1, în dreptul localității prahovene Florești, anunță IJP Prahova.

Din datele furnizate de cel care a sunat la 112, o persoană ar fi rănită.

Accidentul  a avut loc pe sensul spre Ploiești.

UPDATE - ISU Prahova a anunțat că ar fi vorba doar despre două mașini implicate. 10 persoane se aflau în cele două vehicule, inclusiv o femeie însărcinată și doi copii.

Toate cele 10 persoane merg la spital, cu răni minore. Copiii au suferit doar atacuri de panică, mai informează sursa citată.

UPDATE - ISU Prahova a actualizat informațiile și anunță că 12 persoane au fost implicateîn eveniment, dar numai șase dintre acestea vor fi transportate la spital.

UPDATE - Poliția a anunțat că accidentul s-ar fi prous pentru că un autoturism care ieșea dinspre Florești nu ar fi acordat prioritate unei alte mașini care circula pe drumul național, spre Ploiești. Traficul dinspre Brașov este dirijat,

UPDATE - Șase persoane au plecat ar până acum la spital, din care treiposibil doar cu atac de panică. O femeie are traumatism cranian și fractura la mână. Celelalte victime par rănite ușor.

UPDATE - Potrivit ISU Prahova, în urma accidentului au fost transportați la spital cinci adulți și doi minori.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image
Image