Accident rutier, în Prahova, între un microbuz şi un autoturism. Doi răniţi au ajuns la spital

Un autoturism şi un microbuz pentru transportul persoanelor au fost implicate într-o coliziune, miercuri, în satul Călineşti din comuna prahoveană Floreşti. Cel puţin trei persoane au fost rănite. Accidentul a avut loc pe DJ 720, în dreptul unei intersecţii cu un drum secundar, în jurul orei 16.40.

Poliţia Prahova şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au trimis echipaje în zonă, iar primele informaţii arată că în microbuz se aflau nouă persoane, iar în autoturism două. Cel puţin trei persoane au fost rănite şi au necesitat îngrijiri medicale la faţa locului, iar doi dintre răniţi au fost transportaţi de urgenţă la spital pentru îngrijiri suplimentare. ISU Prahova a trimis la Călineşti două ambulanţe SMURD, o autospecială de transport victime multiple şi o autospecială de stingere.

Din primele verificări, se pare că şoferul autoturismului nu ar fi acordat prioritate, iar maşina sa a intrat în coliziune cu microbuzul, au transmis reprezentanţii Inepctoratului Judeţean de Poliţie, care continuă cercetările la faţa locului. Nu sunt probleme de trafic pe DJ 720, a mai anunţat Poliţia Prahova.

(Foto: arhiva Telegrama)

Image
Image
Image