fbpx

Adjunctul CSM Ploieşti, lăsat fără permis şi amendat pentru alcoolemie, parcare neregulamentară şi injurii adresate poliţiştilor

Image
Image

Poliţia Prahova a transmis miercuri precizări oficiale despre scandalul înregistrat cu o zi în urmă în comuna Păuleşti, în care a fost implicat Lucian Rădulescu, directorul adjunct al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti. IPJ Prahova susţine că politicianul s-a certat cu poliţiştii, a plecat de la locul faptei, iar ulterior s-a prezentat la Postul de Poliţie din localitate, continuând injuriile. Cu aceeaşi ocazie, el a fost şi testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat. Drept urmare, i-a fost reţinut permisul de conducere şi i s-a aplicat o amendă contravenţională de peste 2.800 de lei.

"În referire la imaginile apărute în spațiul public, cu privire la un eveniment înregistrat pe raza localității Păulești, județul Prahova, facem următoarele precizări: Bărbatul din imagini, în vârstă de 45 de ani, a oprit neregulamentar pe raza localității Păulești, iar la intervenția echipajului de poliție, acesta a devenit recalcitrant, a adresat injurii, a înmânat documentele polițiștilor, după care a părăsit locul evenimentului. Ulterior, acesta s-a prezentat cu autoturismul la sediul Postului de Poliție, unde a continuat să aibă un comportament neadecvat, iar în urma testării conducătorului cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat", au transmis, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

În filmarea apărută pe reţeaua de socializare Facebook apare Lucian Rădulescu în momentul discuţiei iniţiale cu poliţiştii, arătându-le o legitimaţie de consilier la Camera Deputaţilor şi transmiţându-i unuia dintre aceştia "nu cred că vrei să intri într-un conflict cu mine" şi "hai că-ţi arăt eu ţie!".

MAI MULTE DETALII AICI:

VIDEO | Adjunctul CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu, scandal pe stradă cu Poliţia: "Hai că-ţi arăt eu ţie!"

"În cauză au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii și nerespectarea dispozițiilor polițiștilor, fiind aplicate amenzi în valoare de 2.875 lei și reținându-se permisul de conducere celui în cauză", a mai anunţat Poliţia Prahova.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.