ALERTĂ pe ruta București – Brașov! Două adolescente, dispărute de ieri noapte, sunt căutate în această zonă

ALERTĂ pe ruta București – Brașov! Două adolescente, dispărute de ieri noapte, sunt căutate în această zonă

IJP Prahova a emis, astăzi, o alertă, privind două adolescente date dispărute în noaptea de sâmbătă spre duminică. Fetele, ambele în vârstă de 15 ani, sunt din Botoșani, respectiv Giurgiu, însă verificările derulate până cum au stabilit că acestea s-ar deplasa împreună, s-a stabilit faptul că cele două minore se deplasează împreună, pe ruta București-Brașov.

Astfel, Arianna Gabriela Hulpan, din comuna Curtești, jud. Botoșani, ar fi părăsit domiciliul în noaptea de 08/09 mai 2021 și până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat familia.

Poliția anunță că fata are 1,85 m înălțime, aproximativ 125 kg, păr brunet lung, ochi verzi. Oamenii legii nu au detalii despre vestimentația acesteia, la momentul plecării.

Duminică, pe 9 mai, și polițiștii din cadrul Secției Nr. 3 Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din comuna Cosoba, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în dimineața zilei de 09.05.2021, în jurul orelor 04.00 - 05.00, fiica sa, Narcisa Teodoroiu, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Aceasta are 1,70 metri înălțime, 56 kg, ochi căprui, păr scurt vopsit închis la culoare și poartă ochelari de vedere.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de trening bleu din fâș, pantaloni negri largi, adidași negri și un rucsac negru.

Cetățenii care dețin informații cu privire la cele două minore să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție!

Sursa foto: IJP Prahova

Image
Image
Image