UPDATE | Alertă în Bucegi! Angajat al ISU Mureș, dispărut de o săptămână pe traseul spre Vf. Omu

Salvamontiștii sunt în alertă și cer ajutorul cetățenilor, în urma unui apel care semnalează dispariția unui turist, pe traseul spre Vf. Omu.

"Apel Salvamont România !

Luni, 4 martie, am fost anunţaţi că o persoană poate fi dispărută pe munte. Marţi, 26 februarie, această persoană a răspuns la telefon şi spunea că este în drum către vf. Omul, fără să menţioneze vreo informaţie, unde se afl[, de unde a plecat, ce rut[ va urma sau dacă este însoţit. Cel dispărut, Andrei Haiduc, are 37 de ani şi, din postările de pe paginile de socializare, se pare că are o experienţă bogată în ascensiuni montane. Marţi a fost o zi foarte urâtă în zonă înaltă a masivului Bucegi, nu foarte recomandată pentru o ieşire pe munte. Dacă cineva ne poate oferi vreo informaţie privind această situaţie, ne-ar ajuta foarte mult în stabilirea unui plan privind debutul acţiunilor de căutare. Mulţumim!" este mesajul publicat de Dispeceratul Național Salvamont.

UPDATE | Potrivit Știrile Pro TV, bărbatul dispărut ar fi angajat al ISU Mureș. Colegii acestuia s-au alarmat duminică, în momentul în care acesta nu a mai ajuns la serviciu. Ei au mers acasă la Andrei, dar nu l-au găsit. Autoritățile au fost alertate marți, la aproape o săptămână de când bărbatul a dat ultimul semn de viață.

Image
Image
Image