Aproape 40 de sancțiuni aplicate de polițiștii prahoveni, joi, în timpul acțiunii la Râfov, Olari și Corlătești

Polițiștii care au participat la acțiunea din această dimineață au eefectuat 116 testări etilotest și au aplicat, în total, 38 de sancțiuni, din care opt pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, aceștia au reținut patru permise conducere, în doup cazuri de la șoferi care se urcaseră la volan aflîndu-se sub influența alcoolului.

Totodată, au mai fost reținute n certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe de înmatriculare.

În cadrul acțiunii de joi dimineață, un bărbat de 54 de ani, din Puchenii Mari, a fost depistat pe DJ 139, în localitatea Pietrosani, conducând un autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,20 mg/l  alcool pur în aerul expirat). Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă și reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Un alt bărbat, în vârstă de 55 ani, din satul Olari, a fost depistat pe DJ 101D, în afara localitatii Gherghița, conducând un autoturism care avea înmatricularea suspendată din data de 02.02.2019. Barbatul a fost sancționat contravențional cu amendă, reținerea certificatului și a plăcutelor de înmatriculare.

Sursa foto: IJP Prahova

Image
Image
Image