Bărbat înjunghiat în fața unui magazin din Ploiești. Autorul agresiunii a fost arestat

Bărbat înjunghiat în fața unui magazin din Ploiești. Autorul agresiunii a fost arestat

Un bărbat de 50 de ani, din Ploiești, a ajuns la spital, sâmbătă, în urma unui conflict spontan avut cu un tânăr de 28 de ani. Cei doi s-au luat la ceartă în fața unui magazin din Ploiești, victima fiind rănită cu un cuțit.

"Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 de Poliție Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, în fața unui magazin din Ploiești, se află un bărbat care a fost victima unei agresiuni.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate au constatat faptul că, doi bărbați s-ar fi agresat verbal și fizic pe fondul unui conflict spontan, unul dintre aceștia fiind lovit cu un obiect tăietor înțepător (posibil cuțit).

La scurt timp, polițiștii au reușit identificarea autorului, în persoana unui bărbat de 28 de ani, iar în urma probatoriului administrat, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Victima, un bărbat de 50 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a anunțat IJP Prahova.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova și polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Foto cu caracter ilustrativ

Image
Image
Image