fbpx

Bărbat cercetat pentru furt calificat și reținut pentru 24 de ore

Bărbat cercetat pentru furt calificat și reținut pentru 24 de ore

Image
Image

Vineri 17 martie a.c., polițiștii Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au fost sesizați de către un lucrător al Poliției Locale, despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o anexă a unei instituții publice din comuna Poienarii Burchii.

În baza sesizării au fost efectuate verificări și s-a stabilit faptul că în seara zilei de 16 martie a.c., în intervalul orar 18.00-19.00, un bărbat ar fi pătruns în curtea instituției de unde ar fi sustras 6 țevi rectangulare și două țevi confecționate din PVC.

Potrivit IJP Prahova persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată, ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Poienarii Burchii, la domiciliul acestuia fiind găsite bunurile sustrase.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 3.000 de lei a fost ridicat și predat reprezentanților instituției.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

 

Foto ilustrativ, gherlainfo.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.