Bărbat din Ploieşti operat de urgenţă după o percheziţie a mascaţilor. Precizări oficiale ale Poliţiei Prahova

Bărbat din Ploieşti operat de urgenţă după o percheziţie a mascaţilor. Precizări oficiale ale Poliţiei Prahova

Poliţia Prahova a derulat miercuri mai multe percheziţii, iar în urma uneia dintre ele un bărbat din Ploieşti a ajuns la spital, cu traumatisme şi un hematom în zona organelor genitale. Omul a fost operat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Ploieşti. El susţine că poliţiştii care i-au percheziţionat locuinţa l-au bătut cu bestialitate atât pe el, cât şi pe băiatul său de 15 ani. Procurorii fac o investigaţie în acest caz.

Ploieşteanul a ajuns miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă, cu un hematom la testicule. Acesta fusese vizitat de mascaţi în dimineaţa respectivă şi ulterior dus la secţie pentru audieri. Acolo i s-a făcut rău şi a fost urcat într-o ambulanţă, au povestit pentru ziarulincomod.ro rude ale bărbatului, care susţin că şi fiul acestuia, în vârstă de 15 ani, aflat în casă în momentul percheziţiei, ar fi fost încătuşat şi bătut.

Precizări oficiale

"În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la un bărbat care ar fi fost operat de urgență după ce ar fi fost lovit de polițiști în timpul unor percheziții, comunicăm următoarele: În cursul zilei de ieri, polițiștii de investigații criminale au desfășurat percheziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie furt din locuințe și din auto, ocazie cu care mai multe mandate de aducere au fost puse în executare. Una dintre persoanele conduse la sediul poliției a acuzat dureri, fiind solicitată intervenția ambulanței. Persoana a fost transportată la spital, unde a rămas pentru investigații medicale", au transmis reprezentanţii IPJ Prahova.

"În vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale, a fost sesizată unitatea de parchet competentă", se încheie mesajul oficial.

Image
Image
Image