Bărbat din Ploiești împușcat în piept cu un revolver, în propria casă

Bărbat din Ploiești împușcat în piept cu un revolver, în propria casă
Un bărbat din Ploiești a ajuns la spital, vineri seară, după ce a fost împușcat în piept, în propria locuință, cu un revolver vechi (Foto: Arhiva Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat din Ploiești a ajuns la spital, vineri seară, după ce a fost găsit împușcat în piept, în propria locuință. Polițiștii au găsit la fața locului un revolver vechi și au deschis un dosar penal atât pentru vătămare din culpă, cât și pentru nerespectarea regimului armelor și uz de armă fără drept.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 19.00. Ambulanța a fost prima care a sosit la fața locului, iar medicii, văzând că este vorba despre o rană care părea să provină de la o împușcătură, au solicitat și intervenția polițiștilor.

La fața locului a fost găsit un revolver de tip vechi, supus notificării, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Prahova.

Victima are 53 de ani. Bărbatul era conștient în momentul sosirii echipajelor de prim-ajutor.

Bărbat împușcat în piept cu un revolver, în locuința sa din Ploiești

„În cursul zilei de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00 polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Ploiești,  au fost sesizați de către un echipaj SAJ, care intervenea la o solicitare cu privire la o persoană posibil împușcată. Polițiștii deplasați la fața locului, au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 53 de ani, care prezenta o plagă la nivelul pieptului. Totodată, polițiștii au identificat în locuința acestuia un pistol tip revolver, model vechi, supus notificării, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul în cauză a fost transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, în stare conștientă”, a detaliat Inspectoratul de Poliție Județean Prahova.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului”, a mai transmis IPJ Prahova.

Image