Bărbat de 50 de ani din Prahova, acuzat că a agresat sexual o fată de 11 ani

Scandal sexual în oraşul prahovean Boldeşti-Scăeni! Un bărbat de 50 de ani este cercetat de Poliţie pentru că ar fi pipăit o vecină în vârstă de 11 ani şi ar fi forţat-o să se dezbrace. Anchetatorii spun că suspectul a făcut fotografii cu minora în aceste ipostaze şi o ameninţa că le va face publice dacă aceasta nu păstrează tăcerea. Reclamaţia a fost făcută de tatăl minorei.

Potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, bărbatul de 50 de ani, care locuieşte în aceeaşi curte cu familia fetei, a agresat-o în mai multe rânduri pe copilă. Ultimul incident a avut loc astăzi, iar tatăl fetei, aflând despre această agresiune, a alertat autorităţile. Poliţia face cercetări penale atât pentru agresiune sexuală, cât şi pentru ameninţare.

"Astăzi, 08.08.2019, am fost sesizați în mod direct, de către un bărbat din orașul Boldești-Scăinei, despre faptul că, în jurul orelor 12:00, fiica sa minoră, ar fi fost agresată de către vecinul lor, un bărbat în vârstă de 50 de ani, cu același domiciliu. În urma verificărilor efectuate până la acest moment, a rezultat faptul că, astăzi, bănuitul ar fi pipăit-o pe fetița de 11 ani, iar anterior, acesta ar fi pus-o pe copilă să se dezbrace, fotografiind-o în astfel de ipostaze și amenințând-o cu scopul de a nu spune nimic. În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și amenințare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești", a transmis, joi, IPJ Prahova.

Image
Image
Image
Image
Image