fbpx

Bărbat găsit mort în urma unui incendiu pornit de la scrumul de ţigară

Image
Image

Un bărbat de 48 de ani a fost găsit decedat, cu arsuri de gradul 3 şi 4, în urma unui incendiu la o anexă gospodărească, pornit, din primele verificări, de la scrumul unei ţigări.

Incendiul a izbucnit duminică dimineaţă, în jurul orei 4.30, în comuna Gura Vadului, în zona de est a judeţului Prahova. Flăcările au cuprins o anexă gospodărească, pe o suprafaţă de circa 16 metri pătraţi.

Ajunşi la faţa locului, pompierii prahoveni au găsit înăuntru un bărbat de 48 de ani, decedat. Din primele informaţii, se pare că focul ar fi pornit de la scrumul căzut de la o ţigară, care a aprins rapid alte materiale, a anunţat ISU Prahova. "În urma recunoaşterii, echipajul de pompieri a găsit un bărbat de 48 de ani, cu arsuri de gradul 3 și 4 pe 30% suprafaţa corporală, care prezenta semne incompatibile cu viața. Incendiul a cuprins o suprafaţă de 16 mp şi a izbucnit din cauza fumatului. Pompierii au acționat cu un echipaj de stingere", au detaliat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.