UPDATE - Bărbatul acuzat de abuzarea unei copile dn Boldești-Scăeni a ajuns după gratii. Filmări cu fetița de 11 ani, găsite în telefonul acestuia

Polițiștii BCCO Ploiești au efectuat, vineri seară, percheziții informatice în cazul bărbatului de 50 de ani, din Boldești-Scăeni, acuzat de vecinul său că i-ar fi agresat sexual fetița de 11 ani. Potrivit IJP Prahova, în telefonul suspectului au fost găsitefilmări cu minora în ipostaze sexuale explicite, prin urmare cercetările au fost extinse sub aspectul infracțiunii de pornografie infantilă. Cauza a fost înaintată la DIICOT-Serviciul Teritorial Ploiești, unde au fost continuate cercetările împreună cu poliţişti din cadrul BCCO PLOIEȘTI.

După finalizarea anchetei, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, procurorul a dispus reținerea persoanei în cauză, care în cursul zilei de sâmbătă va fi prezentată Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă.

Vă reamitim că joi, pe 8 august, un bărbat din Boldești-Scăeni a reclamat la Poliție că, în cursul aceleiași zile, fiica lui de 11 ani ar fi fost agresată sexual de un vecin, filmată în ipostaze indecente și amenințată.

Citiți și: Bărbat de 50 de ani din Prahova, acuzat că a agresat sexual o fată de 11 ani

UPDATE  - Sâmbătă după-amiază, instanța a decis plasarea individului în arest preventiv, pentru 30 de zile.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image
Image
Image
Image