Bărbatul care ar fi dat cu mașina peste o polițistă locală din Ploiești, identificat și dus la audieri

IJP Prahova a anunțat, sâmbătă seară, că a fost identificat șoferul care, cu o zi în urmă, ar fi dat cu mașina peste o polițistă locală care îl verifica. "A fost identificată persoană care ar fi condus autoturismul care a acroşat ieri o  poliţistă locală şi apoi a părăsit locul accidentului. Este vorba despre un bărbat din Ploieşti. Acesta a fost condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj", a transmis purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Citiți și: Polițistă locală lovită de mașină, în Ploiești. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Sindicatul Polițiștilor Locali "Mihai Viteazul" din Ploiești anunța, azi-noapte, că individul a fost prins și dus la audieri, la Poliția Municipiului Ploiești. Într-un al doilea mesaj, publicat sâmbătă pe o rețea de socializare, sindicaliștii revin asupra informației transmise inițial: "Colega noastră este la audieri şi persoană suspectă a fost de asemenea adusă. Din câte ştiam aseară se părea că șoferul şi maşina erau la Poliția Rutieră, astăzi se pare că nu e aşa..."

IJP Prahova a anunțat, vineri după-amiază, la scurt timp după incident, că mașina implicată a fost găsită abandonată pe o stradă din Ploiești.

 

Image
Image
Image