Bătaie iscată azi-noapte, în zona unui cazinou din Ploiești. Unul dintre scandalagii a fost găsit dezbrăcat de polițiști

Poliția a fost sesizată, azi-noapte, prin 112, cu privire la un scandal iscat între mai multe persoane, în apropierea unei săli de jocuri de noroc din Ploiești. Din primele informații a reieșit că patru indivizi care tocmai părăsiseră cazinoul au avut un schimb de replici cu alte două persoane, pe care nu le cunoșteau, între cele două grupuri iscându-se un conflict spontan.

"Situația a degenerat, două persoane din grup, în vârstă de 24 de ani, respectiv 21 de ani, au fost lovite cu pumnii și picioarele de către ceilalți participanți la conflict, iar ulterior au fost  transportate la spital. La sosirea polițiștilor, unul dintre cei implicați în scandal a fost găsit dezbrăcat, fără a fi cunoscut cu probleme psihice", au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Două persoane au fost sancţionate contravențional, conform legii, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, cu amendă contravențională în valoare de 2.500 de lei, fiecare, iar în cauză se efectuează acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe, precum și pentru infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image
Image
Image
Image